Kesogröt Food Factor

Fick för mig att göra gröt istället för kesokaka eller käka keson som den är. Jag använde mig av mitt LCHF-recept till gröten men jag använder ingen grädde och mini keso.

Kesogröt (1 portion)

150g mini keso
2 ägg
20 hackade mandlar
Vaniljpulver
Kanel
Smör att steka i

Blanda samtliga ingredienser i en skål och krydda efter smak. Använd dig av en liten kastrull och smält en liten klick smör och häll sedan i smeten och koka sedan på låg till mellanvärme tills smeten blir "grötig". Det blir lite vattnigt, men häll av vattnet och fortsätt koka på låg till mellanvärme.

Toppa med kanel och lite bär.
Mums!

Kram, Sofie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0