Ugnsgratinerad torskrygg LCHF

Idag vart jag så sugen på torsk, men också gratäng, och gjorde det då simpelt
för mig och freestylade och det blev succé!
 
1 portion
 
1 torskryggfilé
ca 1-1,5dl turkisk yoghurt
2 vitlöksklyftor
en näve bladspenat
citronpeppar
salt
 
Sätt ugnen på 200 grader.
Tina torskfilén.
Ta fram en ugnsform och klä bottnen med bladspenaten.
Blanda turkisk yoghurt med pressad vitlök, citronpeppar och salt.
Lägg torskfilén på spenaten och häll över youghurtröran.
Skicka in i ugnen i ca 20 minuter.
Severa sedan med valfria tillbehör. Smaklig måltid!
 
Kram, Sofie

Kommentarer
Postat av: Frida

Det ska jag helt klar pröva. :)

2013-01-30 @ 08:09:07
URL: http://rockabillygirl.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0